Güncelleme Tarihi : 10.06.2015 Gaziler Atış Müsabakası
Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Sn. Önder ÇELİK, dernek üyesi Gazilerle birlikte 23. Motorize Tümeninde Gazilerle atış müsabakaları yaptılar. Önder atış müsabakası ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tümgeneral Ali SİVRİ paşanın ise misafirperverliği takdire şayandi." dedi. Piknik havasında yapılan müsabakalarda atış da başarılı olan gazilerimize kupa ödülü verildi Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Sn. Önder ÇELİK, dernek üyesi Gazilerle birlikte 23. Motorize Tümeninde Gazilerle atış müsabakaları yaptılar.
TARİH : 29.04.2015
SAAT : 12:00
YER : 23. Motorize Tümeni
TÜM HERKES DAVETLİDİR. Gaziler Atış Müsabakası