Güncelleme Tarihi : 13.08.2015 66'ncı MEKANİZE PİYADE TUGAY ( BG ) KOMUTANI TUĞGENERAL KEMAL BAŞAK'IN GÖREVİNİ TUĞGENERAL MEHMET NAİL YİĞİT PAŞAMIZA DEVİR TÖRENİNE KATILDIK.
66'ncı MEKANİZE PİYADE TUGAY ( BG ) KOMUTANI TUĞGENERAL KEMAL BAŞAK'IN GÖREVİNİ TUĞGENERAL MEHMET NAİL YİĞİT PAŞAMIZA DEVİR TÖRENİNDEN KARELER... TÜMGENERAL KEMAL BAŞAK PAŞAMIZA YENİ GÖREV YERİ OLAN HASDAL 23.PİYADE TÜM.KOM. A GETİRİLMİŞTİR GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. 23.PİYADE TÜM.KOMUTANI TÜMGENERAL ALİ SİVRİ PAŞAMIZ 1 ORDU KURMAY BAŞKANLIĞINA ATANMIŞTIR.YENİ GÖREV YERİNDE TÜMGENERAL ALİ SİVRİ PAŞAMIZA BAŞARILAR DİLERİZ. TÖREN 52'NCI TAK.ZH.TÜM.KOM. TÜMGENERAL YAVUZ TÜRKGENCİ PAŞAMIZIN KATILIMLARI İLE SANCAK TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.