Güncelleme Tarihi : 06.09.2015 Yalnız ve Güzel ÜLKEMİZ BAŞIN SAĞOLSUN.....
Hakkari’nin Çukurca İlçesi Dağlıca Kesiminde Hainlerin Düzenlediği Saldırı Sonrası Çatışma Çıktı. Çatışmada ilk Gelen Bilgilere Göre Biri Yarbay 16 Asker Şehit !! Bölgeden alınan bilgilere göre mayınların patlatıldığı sırada zırhlı araçlardan biri patlamanın etkisi ile uçuruma yuvarlandı. Araçta, içindeki tabur komutanı ile birlikte 11 kişiden kurtulan olmadı. Diğer zırhlı araçta ise 5 asker şehit oldu. BÖLGEDE ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR Mayınlı tuzağın ardından bölgedeki çatışma sürüyor. Alınan bilgilere göre 450-500 kişilik PKK’lı grup çember içine alındı. Çok sayıda askerin yaralandığı gelen bilgiler arasında. ÜLKEMİZİN BAŞISAĞOLSUN AİLELERİNE SABIRLAR DİLERİZ,YARALI MEHMETÇİKLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ...
Yalnız ve Güzel ÜLKEMİZ BAŞIN SAĞOLSUN.....