Güncelleme Tarihi : 29.09.2015 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YARDIMI
2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YARDIMI BELLİ OLDU.
2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YARDIMI

ŞEHİT , HARP VE VAZİFE MALULLERİNİN ÇOCUKLARINA EĞİTİM VE ÖĞRETİM YARDIMI HAKKINDA BASIN DUYURUSU

5445 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununun ek 79 uncu maddesi kapsamında bulunan şehitlerin, harp ve vazife malullerinin eğitim ve öğretime devam eden çocuklarına, her yıl Kurumumuz tarafından ödenen Eğitim ve Öğretim Yardımının 2015-2016 öğretim yılına ait tutarı kişi başına yıllık,

• İlköğretim (1-8 Sınıflar) için   :  1.246.26 TL
  • Lise için                              :  1.869,39 TL
  • Yüksekokul için                   :  2.492,52 TL

olarak tespit edilmiştir.

Eğitim ve öğretim yardımının ödenebilmesi için hak sahiplerinin öğrenim durumunu gösterir öğrenci belgelerini, bir dilekçe ekinde 1 Eylül-31 Aralık 2015 tarihleri arasında Kurumumuz kayıtlarına geçecek şekilde göndermeleri gerekmetedir.