Güncelleme Tarihi : 10.11.2015 ACI HABER....
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 05.10'da Şemdinli'den Yüksekova'ya giden konvoya teröristlerce ateş açıldı. Konvoyun Yüksekova ilçe merkezinden geçişi sırasında bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir asker ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadesine yer verildi. SİLAH ARKADAŞLARI VE AİLESİNE BAŞSAĞLIGI SABIRLAR DİLERİZ... ACINIZ ACIMIZDIR...
ACI HABER....