Güncelleme Tarihi : 16.12.2015 ŞEHİT YAKINI MALÜL GAZİ VE VAZİFE MALÜLLERİ ATAMALARI YAPILDI....
3713 Terörle Mücadele Kanununun Ek 1 inci Maddesi kapsamında Bakanlığımızca ataması onaylanan Şehit yakını, gazi ve gazi yakınları ile vazife malullerimizin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesine ilişkin kura töreni 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir. ( Bu Gün ) Hak sahipleri, Saat 19:00’dan itibaren Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinden atama sonuçlarını öğrenebilirler. İstanbul Şube Başkanlığı Olarak Atamaları Yapılan Şehit Yakını ve Malül Gazilerimize İş Hayatlarında Başarılar Diler Sağlıklı Günler Dileriz..
ŞEHİT YAKINI MALÜL GAZİ VE VAZİFE MALÜLLERİ ATAMALARI YAPILDI....