Güncelleme Tarihi : 21.12.2015 2015 yılı Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Yılın Son Toplantısına Katılım Sağladık
2015 yılı Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde iL Müdür Yardımcısı Sayın: Hüseyin Baycık ve İstanbul'daki Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanları ve Yöneticileri İle İştişare Toplantısı Yapılmıştır.Alınan Kararlarda 2016 Yılı İçin 2 Ayda Bir Toplanılıp Yeni Çıkacak Veya Çıkarılacak Yasalar ve Genel Sorunlarla İlgili Çözüm ve Çalışmaların Hızlı Şekilde İlerlemesi İçin Biz Yöneticiler Olarak Koordineli Bir Şekilde Ekip Çalışması İle 2016 Yılı Talep Sunumu Yaptık. 1- İDO' İLE SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMA 2- 3600 GÜNDE GAZİLER İÇİN EMEKLİLİK... 3- GAZİ ÇOCUKLARININ ÜNİVERSİTE BURSU İÇİN ÇALIŞMA 4- SERBEST KARTLARIMIZIN TÜM BELEDİYE TESİSLERİNDE İNDİRİM UYGULANMASI YASADA OLDUĞU HALDE UYGULANMAMASI İÇİN ÇÖZÜM. 5- TRT DE GÖRSEL OLARAK ŞEHİTLİĞİN VE GAZİLİĞİN ANLATIMI İÇİN ÇALIŞMA YAPILMASI.TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME 6- TÜM KAMU KURUMLARINDA YENİ TANITIM KARTLARININ ASILMASI VE TANITILMASI İÇİN ÇÖZÜM. 7- HASTANELERDE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİN MUAYENE ÖNCELİĞİ OLMASI İÇİN SORUNUN ÇÖZÜMÜ. 8- HAK SAHİPLİK BELGESİNİN E. DEVLETTEN VERİLMESİNİ TALEP ETTİK BİLGİLENDİRME: 1- 2016 YILINDA YAPILMASI PLANLANAN ATAMALAR MART VE EYLÜL AYLARINDA OLUCAKTIR. 2- KENDİ KURUMUNDAN MUHAFAKATNAME ALMADAN GEÇİŞ YAPAMAZ 1 YIL İÇİNDE İSTEDİĞİ KURUMA GEÇİŞ YAPABİLME HAKKINA SAHİP OLUR. 3-İŞÇİ KADROSUNDA OLAN BUNLAR GEÇERLİ DEĞİLDİR..