Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Yürüyelim Arkadaşlar!

Yürüyelim Arkadaşlar!

Terör ateşi yanmaya ve yürekleri sözde BARIŞ SÜRECİ içinde  hala yakmaya  maalesef devam ederken, en hayati konulardan birisi de SOSYAL HAKLAR!

Düşünün! 20 Yaşında GENÇ bir fidan; hayatının belki de en güzel baharında vatani görevini yaparken veya meslek edinip yüreğinde VATAN sevgisi ile dolu olan ve görevi yapan binlerce KINALI KUZULARDAN bugüne kadar VATAN için, BAYRAK için ve MİLLET için  ŞEHADET  Şerbeti  içmiş ve ŞEHİTLİK mertebesine ulaşmış, GAZİLİK onuruna ulaşmış, onurlu insanların ve bu ünvanı taşıyan Ailelerin bir çok sosyal hakları söz konusu. Sıkı durun ve MACERA başlıyor.

*****

Anamızın AK SÜTÜ kadar helal olan bu hakların peşinden BURUK yüreklerle, olmayan UZUVLARIMIZ’la bazen maraton koşucusu gibi bazen sabır taşı gibi ve bazen de MAHKEME koridorlarında hak arama peşinde koşturup duruyoruz.

YASAMA’yı yapan kanun koyucular, İş YÜRÜTMEYE yani icraata gelince bir yığın prosüdürler bahane edilerek veya ağır işleyen bürokrasi nedeniyle hem zaman kaybına uğramakta hem de onca acıların içine acı katarak boğulmaktayız.

*****

YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR! Ankaraya dışarıdan gelenler, otogardan istikamet SGK oradan MEHMETÇİK VAKF! bitmedi, içişleri bakanlığı. Durun bitmedi OYAK. Durun bitmedi KKK şehit ve gazi işleri bölümü. Durun bitmedi, GATA’ya yolcu kalmasın!! Eee biraz daha HA gayret. Bilkent TSK RHB’ne 7/24 sefer sayılı hatlardan Giit geel!! Baş döndürücü yürümeler, koşturmacalar insanın iflahı kesiliyor.

*****

Atalarımız ne demiş yürümekle yollar aşınmaz!! Biz bu virajlı ve tozlu yolları, kurumlardaki bilgi kirliliği ve çok başlılıktan  kurtulup  tek çatı altında birleştirirsek, camiamızın bütün sıkıntılarını ancak ve ancak o zaman aşarız. DAĞLARDA, TAŞLARDA terörist peşinde koşturan ve o hainlere oraları  dar eden bu yüreklere bu yollar inanın vız gelir. Yeter ki Anayasımızın bize verdiği POZİTİF AYRIMCILI’ğı ve yeri geldiği zaman SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR  diyen kanun koyucuların ve bürokrasinin gerçekten samimiyeti yeter.

Önder ÇELİK

Gazi J. Uzm. Çvş.