Güncelleme Tarihi : 27.12.2015 ACI HABER CİZRE NUR MAHALLESİNDEN GELDİ ACIMIZ BÜYÜK...
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada olayla ilgili şu bilgiler verildi: “27 Aralık 2015 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesi Nur Mahallesinde devam eden operasyonda, saat 14.40’ta Zırhlı Kobra Aracının geçişi sırasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu üç Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri polis olmak üzere iki Kahraman silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.” denildi. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'DAN RAHMET AİLESİ VE TSK YA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ.YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.. ACINIZ ACIMIZDIR...
ACI HABER CİZRE NUR MAHALLESİNDEN GELDİ ACIMIZ BÜYÜK...