Güncelleme Tarihi : 31.12.2015 ŞEHİT'lerimizin emaneti olan siz değerli ve kahraman GAZİ'lerimiz ;
Millet Olarak birliğe,beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda,bizde birlik beraberlik içinde güçlü onurlu şerefli büyük bir aile olduğumuzu göstermeli ve bunu asla unutmamalıyız.Söylemlerimizin tutum ve davranışlarımızın sadece bizi bağlayan bir durum olmadığını ,temsil ettiğimiz değerleri unutmadan şehitlik gibi nurlanmış bir makama yakışır şekilde yaşamalı ,konuşmalı ve davranmalıyız ...Sizden ricam birbirimize olan eleştirilerimizi uyarılarımızı konuşmalarımızı bize yakışır şekilde edep adap ve saygı içinde dile getirmemiz ve hoş görüyü elden bırakmamamızdır...Biz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Kurtuluş Savaşı sonrası kurmuş Olduğu onurlu bir derneğin mensupları ve kutsal kitabımızın övgü ile bahsettiği şehit ve gazileriz ...Bu temel esasları unutmadan birlik beraberlik içinde geride bıraktığımız yıldaki eksiklerimizi farkına varıp,yeni yıla daha güçlü ve en önemlisi birlik beraberlik huzur içinde girmemiz dileğiyle... Yönetim Kurulu Adına Başkan İsmail AYDIN
ŞEHİT'lerimizin emaneti olan siz değerli ve kahraman GAZİ'lerimiz ;