Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Bu İşin Takipçileri Neredeler?

Bu İşin Takipçileri Neredeler?

Her günün başlangıcında YENİ UMUTLAR’la sabah, öğle, akşam yatarken  yani günlük hayatımızın hemen her dakikasında koşturmaca içinde, eğlencede, sohbetlerde teknolojinin  tamamen yaşam biçimimizdeki etkin rolünü de kullananarak gözümüz, kulağımız  sürekli hızla ilerleyen ZAMAN’ın içinde ihiyaçlarımıza cevap verecek gelişmelerde  ve FIRTINALI DENİZLER’de PUPA YELKEN tam yol ileri sürüklenmekteyiz.

*****

Şu cennet vatanımızın gündemi o kadar yoğun ve baş döndürücü ki, bir gecede  JET HIZIYLA çıkan yasalardan kararnamelerden tutunda atamalara varan sirkilasyon başdöndürücü!

Ancak,KANUN KOYUCULARIN yasayı çıkarmasıyla  bereber camiamızı ilgilendiren yönetmelikler yaklaşık sekiz dokuz aydır ortada ordan oraya üvey evlat muamelesi gibi dolaştırılıp duruyor sanki KAYBOLAN ÇOCUĞUN ANNESİNİ ARAMASI gibi sahibini arayıp duruyor. Sahi bu işin takipçileri nerdeler?

*****

BENCE! seçildikleri koltuklarda oturuyorlar maaalesef. İçi boş YÖNETİMLER! Arayıp sorduğumuzda ben duymadım, görmedim, varsa bir duyumun bildiğin öğrenince bize de haber ver diyen bir yönetici zihniyetiyle karşılaşıyoruz çoğu zaman. Düşünün! Konyadaki bir şehit yakınımız veya GAZİMİZ İstanbul şubeyi arıyor bilgi edinmeye çalışıyor. İçimizdeki UMUDA YOLCULUK BİLETİYLE o şubeden o şubeye aramalar, mail atmalar, fakslar vs. Yani vay halimize ki, hem de ne vay.

*****

Burada yapılması gereken; derneklere ÜYE olan bütün üyelerimizin özellikle şube başkanları akabilinde genel merkez  ve  yönetimleri seçimlerinde adayların ,en başta ÖZGÜVENİNİ, BİLGİ VE DONANIMINI, ADALETİNİ, PROJELERİNİ, TEMSİL ÖZELLİKLERİNİ kısacası seçilecek ekibiyle beraber A’dan Z’ye bütün krıterlerini değerlendirip, kendi menfaatlerini de düşünmeden İÇİNDEKİ YENI UMUTLARA  cevap verecek adayları layıkımıza uygun bir şekilde seçmeleri gerekmektedir.YETER Mİ? Tabi ki hayır...

*****

BUNDAN SONRA ise layık olduğumuz değerlerimizi, onur ve gururumuzu ayaklar altına aldırmadan, ideolojik saplantılara bağlı kalmadan DİNAMIK DURUŞUMUZ ve arkamızdaki en ulvi onur ve değerleri  taşıyan bütün ŞEHİT YAKINI, GAZİ VEYA VAZİFE MALULÜ olan Bütün üyelerin beklentilerini kısa paslaşma ve kısır hesaplaşmanın dışına çıkarmalı CAMİA olarak; BİR yaşındaki gibi bir FİLİZ Ve BİN yaşında bir ÇINAR  gibi DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ,GÜMÜŞ DERE DURMAZ AKAR Diyerek birlik ve beraberlik içinde ilerlemeliyiz….