Güncelleme Tarihi : 08.01.2016 ACI HABER BUGÜN Şırnak'ın Cizre ilçesi'nden ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinden geldi 2 uzman çavuş'umuz şehit oldu.
Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında bugün çıkan çatışmalarda yaralanan askerlerden durumu ağır olan bir uzman çavuş, Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Cizre’de de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu. Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu. Şırnak’ın 14 Aralık`ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi`nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK`lıların etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlar sürüyor. İlçenin Cudi Mahallesi`nde süren operasyonlar sırasında teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda, Jandarma Özel Harekat Timi`nde görevli uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu. İlçenin Cudi Mahallesi`nde operasyonlar devam ederken, gün boyu silah ve patlama sesleri duyuldu. SUR’DA 1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU Diyarbakır`ın Sur İlçesi`nde PKK`lılarla güvenlik güçleri arasında bugün çıkan çatışmalarda yaralanan askerlerden durumu ağır olan 1 uzman çavuş, Asker Hastanesi`nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 5 askerin ise hastanede tedavisine devam ediliyor.
ACI HABER BUGÜN Şırnak'ın Cizre ilçesi'nden ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinden geldi  2 uzman çavuş'umuz şehit oldu.