Güncelleme Tarihi : 10.01.2016 ACI HABER SUR'DAN GELDİ....
Sur İlçesi’ndeki 6 mahallede, 2 Aralık 2015 tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, başlayan operasyonlar aralıksız sürüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun silah ve patlama seslerinin geldiği Sur İlçesi’nden patlama ve silah sesleri duyuldu. Kurşunlu Cami yakınlarındaki Yıkıkkaya Sokak’ta saat 14.00 sıralarında çatışmalar yoğunlaştı. Bu bölgedeki çatışmada PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirilmeleri ve suikast silahı Kanas ile ateş etmeleri sonucu 1 polis ile 1 uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alınırken, bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi. Şehitlerimizin ailelerine ve T.S.K ya Başsağlığı ve sabırlar dileriz, Yaralı Güvenlik güçlerimize acil şifalar dileriz. ACINIZ ACIMIZDIR... İST.ŞUBE BAŞKANLIĞI
ACI HABER SUR'DAN GELDİ....