Güncelleme Tarihi : 27.01.2016 Kahreden Haber Diyarbakır'dan Geldi;
Genelkurmay Başkanlığından, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında 3 askerin şehit olduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 27 Ocak 2016'da Diyarbakır'ın Sur ilçesinde süren operasyonlar sırasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu 4'ü ağır olmak üzere 6 askerin yaralandığı kaydedildi. Askerlerden 3'ünün kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü, yaralı askerlerin tedavilerine devam edildiği bildirildi. Şehit askerler için başsağlığı mesajının da yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." T.S.K ,VE AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ. YARALI KAHRAMANLARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ DUALARIMIZ ONLARLA. ACINIZ ACIMIZDIR...
Kahreden Haber Diyarbakır'dan Geldi;