Güncelleme Tarihi : 29.01.2016 ACI HABER CİZRE'DEN GELDİ.
Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bir askerin şehit olduğunu bildirdi. TSK’dan yapılan açıklama “29 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” denildi. T.S.K YA VE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ. ACINIZ ACIMIZDIR
ACI HABER CİZRE'DEN GELDİ.