Güncelleme Tarihi : 13.02.2016 12/02/2016 Cuma Günü Edirnekapı Şehitlikde,
M.S.B den, İ.B.B den,Hasdal Tümen Komutanlığından Heyetler ve İst.Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Olarak Katılım sağlandı. Heyetle Toplantı Yapıldı.Şehitlikde Şehit Ailelerimizin Talepleri Doğrultusunda; 1- Bay Bayan WC lerinin Yeniden Yapılması. 2- İçlerinde Abdest Hane ve Özürlü Klozetlerin Olması. 3- Güvenlik İçin Kamera Sistemi Kurulması 4- Şehitlikde Görevli Personelin Arttırılması. 5- Çiçeklerle İlgilenen Personelin Sayısının Arttırılması. 6- Şehitliğin Etrafının Tamamı Perforje Demirlerle Çevrilmesi. Uygun Görülen İşlerle İlgili Yerinde İnceleme Yapıp Ortak Uzlaşıyla Tutanak İmzalanarak Yeni Yapılacak İşlerin Startını Verdik.Yönetim Kurulu Adına Şehit Ailelerimiz İçin Yüce Rabbimiz Hayırlara Vesile Etsin. '' İstanbul Şube Başkanlığı ''
12/02/2016 Cuma Günü Edirnekapı Şehitlikde,