Güncelleme Tarihi : 15.02.2016 ACI HABER HATAY'DAN GELDİ ;
Hatay Yayladağı'nda kaçakçılar tarafından şehit edilen 23 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Uygun'un Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki babaevine ateş düştü. Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nde dün akşam bıçaklanarak şehit edilen Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un Denizli’deki baba ocağına acı haber geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri, şehidin evine gece saat 00.30 sıralarında gelerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde işçi olarak çalışan baba Cevdet Uygun ve ev kadını anne Kezban Uygun’a şehidin haberini verdi. Hatice ve Merve Uygun’un ağabeyi olan şehit uzman çavuş Mustafa Uygun’un baba ocağına sabahın ilk saatlerinden itibaren taziye ziyaretleri başladı. Şehidin cenazesi bugün öğle saatlerinde askeri uçakla Çardak Havalimanı’na getirilecek. Cenazenin ikindi namazının ardından Pamukkale Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor. Daha önce Pamukkale’de garsonluk yaptığı belirtilen Mustafa Uygun’un, yaklaşık 2 ay önce nişanlandığı ve 6 aydır sözleşmeli uzman çavuş olarak görev yaptığı bildirildi. Ailesi ve T.S.K Camiasının Başısağolsun Sabırlar Dileriz. ACINIZ ACIMIZDIR
ACI HABER HATAY'DAN GELDİ ;