Güncelleme Tarihi : 17.02.2016 ACIMIZ ÇOK BÜYÜK HAİNLER TÜRKİYE'NİN KALBİNE SALDIRDI...
Ankara’da saat 18:30 sıralarında Genelkurmay Karargahı’na sadece 300 metre uzaklıkta askeri araçların geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 28 kişi şehit oldu, 61 kişi de yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ifade edildi. Patlamanın tam olarak, General-Amiral lojmanlarının hemen karşısında gerçekleştiği öğrenildi. Patlamayla ilgili diğer bir bilgi ise saldırının bomba yüklü araçla gerçekleştiği şeklinde. HAYATINI KAYBEDENLERE RAHMET,AİLELERİNE BASSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ. ACINIZ ACIMIZDIR.
ACIMIZ ÇOK BÜYÜK HAİNLER TÜRKİYE'NİN KALBİNE SALDIRDI...