Güncelleme Tarihi : 18.02.2016 BU SABAH İSTANBUL'UN ÜSTÜNE ÇÖKEN SİSLE YASINI TUTTU ANKARANIN....
Bir Karanlık Çöktü Üzerimize; Bu Sabah İSTANBUL Bile Üzerine Çöken Sisle ANKARA'MIN Yasını Tutarken Bize Nasıl Günaydın Olabilirki? Ama Bizi Bölmek İsteyenler İyi Bilsin,Biz En Çok Acılarda Kenetleniriz Milletçe ... Şehidim Emanetin Emanetimdir... Sakın Unuturuz Sanma Ne Unutturur Nede Alışırız Acına ... Sevdiklerin Gibi Kutsal Vatanında Emanetindir... Nasıl Dün Gözümüzü Kırpmadan Vatanımız Ve Ayyıldızlı Bayrağımız İçin Yürüdüysek Ölüme Yarın Yine Sevdiklerimizi Ardımıza Bırakıp Aşkla Yaparız Vatanın Bekçiliğini .... Terörün ve Teröristin Her Türlüsüne Lanet Olsun ALLAH C.C. Gazabı Üzerlerine Olsun... Aziz Milletimizin Başısağolsun... Camiiamıza Sesleniyoruz Gün Birlik Olma Günü... Bizi Bölmek İsteyenlere İnatla Elele Omuz Omuza Cevap Verelim.. Bize Bu Vatanı Vatan Kılanların Emanetine Sahip Çıkalım... Başımız Sağolsun TÜRKİYEM İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu
BU SABAH İSTANBUL'UN ÜSTÜNE ÇÖKEN SİSLE YASINI TUTTU ANKARANIN....