Güncelleme Tarihi : 18.02.2016 ACIMIZ DİNMİYOR.....
GENELKURMAY: Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde PKK’lıların bombalı saldırısında 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi: “18 Şubat 2016 Perşembe günü saat 09.30 sularında Diyarbakır-Lice karayolunda mayın araması için görevlendirilen konvoya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce daha önce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, 6 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmıştır. Ağır yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
ACIMIZ DİNMİYOR.....