Güncelleme Tarihi : 23.02.2016 ACI HABER DİYARBAKIR SUR'DAN GELDİ
GENELKURMAY BAŞKANLIĞININ BASIN AÇIKLAMASI TARİH : 23 Şubat 2016 SAAT : 11:30 23 Şubat 2016 Salı günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09.55’te şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. ACINIZ ACIMIZDIR ...
ACI HABER DİYARBAKIR SUR'DAN GELDİ