Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Bu Vatan Uğruna...

Bu Vatan Uğruna...

Bugün bizler millet olarak neden? ’ŞEHİTLER GÜNÜNÜ’nde ve neden ’GAZİLER GÜNÜ’nde anma törenleri  yapıyoruz? Bu ŞEHİTLER  kim ve neden ŞEHİT oldular? Bu kahraman GAZİLER kim ve neden GAZİ oldular? Terör olaylarının başladığı 1984 senesinden itibaren birçok  çok genç fidan evlatlarımız VATANİ GÖEREVLERİ esnasında hain ve alçak TERÖR kurşunlarının, mayınlarının, tuzaklarının ve pusularının ihanetine uğrayarak  ŞEHADET ŞERBETİNİ içtiler, kollarını bacaklarını ve gözlerini verdiler.

*****

Hedef olmamızın nedenleri  ise dışardan besleme ve maşa  olan besleme uşaklarını kullanarak TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE olmaması için her türlü geçmiş tarihimizde olduğu gibi bu anadolu topraklarımızda gözlerinin ve hayallerinin olmasıydı. Bugün de öyle yarında öyle olacak. Çünkü bizim bu vatan topraklarımız GÖZLÜ topraklar, herkesin buralarda gözü ve hevesi var. Ama bilemedikleri bir şey var. İnaçları hak olan bir millet, ülküleri berrak olan bir millet ve yolları mutlak olan bir MİLLET var...

*****

ŞEHİTLERİMİZ ; son nefeslerine kadar ‘ALLAH RIZASI’ için nefes aldılar. Kimileri kurşunlara, kimileri mayınlara ve kimileri de pusulara kafa tutarken, kalplerinden dudaklarına, dudaklarından da kainata kopup gelen ses yalnızca ’la ilahe illallah, muhammeden resululah’ idi. GAZİLERİMİZ’in kollarında şehit olan kader arkadaşları ve uzuvlarını kaybederken bile HERŞEY VATAN İÇİN diyecek kadar alçak gönüllü, tevazu sahibi nice kahramanlar.. İşte hepsi BU VATAN UĞUNA!!!!!

*****

Peki!! bugün geldiğimiz noktada ise şuna üzülmemek elde değil, acılarımızı dağlamamak, ŞEHİTLERİMİZ’in kemiklerini sızlatmamak elde değil. Maalesef biz GAZİLER’e kalan sağlar bizim duygusuyla bakıpta; TERÖRİST BAŞI ÖCALAN’ı TAKDİR EDEN zihniyetlere bırakmayınız. Bizler!! bu zihniyetlerin protokolünde nasıl durabiliriz. Nasıl olurda bizler adına konuşabilirler. Bizler nasıl olur da sineye çekilebilriz? Bizler nasıl olur da ARTİST MÜSVETTELERİNİN saçma sapan fikirleriyle temsil ediliriz.

*****

Ey TÜRK MİLLETİM! Bizleri şehit aileleri ve gazileri onure ettiğiniz günlerde, anmalarda törenlerde olsun İNCİTMEYİN. Bizler!! bu cennet vatanın bağrından kopmuş kaharaman evlatlarız. Bizler!! NURLANMIŞ Bizler!! ONURLANMIŞ Yüce TÜRK MİLLETNİNİN evlatlarıyız ve sizlere bırakılan en değerli maneviyatlarız. Bırakın bizlere vatan için adanan ve bayrak için adanan o kahraman ve acılı hikayelerimizi gelecekteki nesillerimize DESTAN’lar olarak bırakalım.

*****

Bütün herşeyin farkında olup da şu anda bu cennet vatana hizmet eden değerli büyüklerimizin bu hassas değerlerimize sahip çıkmaları en baştaki asli görevleri olmalıdır. Ve bizler camia olarak asla umutsuzluğa kapılmayalım ‘AZ DAİMA ÇOKTUR’ bizler küllerinden doğan bir milletin evlatlarıyız. Yeter ki bizler kendi aramızda değerlerimizi diri tutalım. Elbet devran bir gün dönecek ATSIZ’ın meşhur dizesi hayat bulacak; ’TÜRKE KEFEN BİÇENİN  ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR’ ve bir gün olacak da…

Sağlıcakla kalın!

Önder ÇELİK