Güncelleme Tarihi : 24.02.2016 Acı Haber Sur'dan Geldi:
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; 24 Şubat 2016 Çarşamba günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 11.00’de şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Milletimizin ve Şehit Ailemizin Başısağolsun ACINIZ ACIMIZDIR....
Acı Haber Sur'dan Geldi: