Güncelleme Tarihi : 02.04.2016 ACI HABER NUSAYBİN'DEN GELDİ ACIMIZ BÜYÜK
Mardin Nusaybin'de operasyon yapılan binada teröristlerin tuzakladığı patlayıcı infilak etti, patlamada 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde operasyonlar devam ederken, PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 1′i özel harekat polisi 5′i de asker olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Nusaybin’de 14 Mart’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçleri, kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Bugün ilçenin Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişleri sırasında PKK’lılar tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada 1′i özel harekat polisi 5′i de asker olmak üzere 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Şehit polis ve askerlerin cenazesi daha Nusaybin Devlet Hastanesi’ne götürüldü. KAHRAMAN ŞEHİT'LERİMİZE RAHMET ŞEHİT AİLELERİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ.BAŞIMIZ SAĞOLSUN ACINIZ ACIMIZDIR.
ACI HABER NUSAYBİN'DEN GELDİ ACIMIZ BÜYÜK