Güncelleme Tarihi : 14.06.2016 20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ

20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ

Aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğünün derneğimize Göndermiş olduğu İftar yemeğine Siz Değerli şehit yakını ve gazilerimiz 20 Haziran Pazartesi günü CVK Park Bosphorus Hotelde vereceği iftar programına Davetlisiniz.

• TEKERLEKLİ SANDALYE TEKERLEKLİ SANDALYE.. .. Haber Detayları
  • 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ.. .. Haber Detayları
  • DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI.. Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer sitemizde takipçileri..bu yıl beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda 28 haziran salı günü Kuruçeşme Galatasaray su adada iftar yemeği verilecektir..tüm üyelerimizi ve takipçilerimiz davet ediyoruz..katılmak isteyen misafirlerim.. Haber Detayları