Güncelleme Tarihi : 28.06.2016 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ

27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ

KALENDER ORDU EVİNDE ŞEHİT AİLERİMİZ VE GAZİLERİMİZE VERİLEN İFTAR YEMEĞİNE İCABET ETTİK,BAŞTA 1.ORDU KOMUTANIMIZA VE NEZLİNDE DİĞER KUVVET KOMUTANLARIMIZA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ,YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN ÖNDER ÇELİK.

• TEKERLEKLİ SANDALYE TEKERLEKLİ SANDALYE.. .. Haber Detayları
  • 20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ  20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ .. .. Haber Detayları
  • DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI.. Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer sitemizde takipçileri..bu yıl beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda 28 haziran salı günü Kuruçeşme Galatasaray su adada iftar yemeği verilecektir..tüm üyelerimizi ve takipçilerimiz davet ediyoruz..katılmak isteyen misafirlerim.. Haber Detayları