Güncelleme Tarihi : 28.06.2016 TEKERLEKLİ SANDALYE

TEKERLEKLİ SANDALYE

DERNEĞİMİZE ÜYE AKÜLÜ VEYA TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYAÇ SAHİBİ GAZİLERİMİZE VEYA ŞEHİT YAKINLARIMIZA  RAPORLARINI İBRAZ ETMEK SURETİYLE AKÜLÜ ARABA VEYA TEKERLEKLEKLİ SANDALYE DAĞITIMI YAPILACAKTIR..

• 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ.. .. Haber Detayları
  • 20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ  20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ .. .. Haber Detayları
  • DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI.. Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer sitemizde takipçileri..bu yıl beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda 28 haziran salı günü Kuruçeşme Galatasaray su adada iftar yemeği verilecektir..tüm üyelerimizi ve takipçilerimiz davet ediyoruz..katılmak isteyen misafirlerim.. Haber Detayları