Güncelleme Tarihi : 13.10.2016 İSTANBUL ŞUBESİ ANKARADA
GENEL MERKEZDE BAŞKAN SAYIN TANER URANI ZİYARET
İSTANBUL ŞUBESİ ANKARADA İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile birlikte genel başkan sayın taner Uran ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, gündeme dair sorun ve talepleri paylaştık.genel merkezimizin çikmasi beklenen kanunlar üzerindeki çalışmalarını gördük. Kendilerine başarılar dileriz
  • TEKERLEKLİ SANDALYE TEKERLEKLİ SANDALYE.. .. Haber Detayları
  • 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ.. .. Haber Detayları
  • 20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ  20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ .. .. Haber Detayları
  • DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI.. Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer sitemizde takipçileri..bu yıl beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda 28 haziran salı günü Kuruçeşme Galatasaray su adada iftar yemeği verilecektir..tüm üyelerimizi ve takipçilerimiz davet ediyoruz..katılmak isteyen misafirlerim.. Haber Detayları