Güncelleme Tarihi : 13.10.2016 ÖTV ARAÇ MUAFİYETİ

ÖTV ARAÇ MUAFİYETİ

ŞEHİT YAKINLARIMIZA TANINAN ÖTV SİZ ARAÇ ALIM MUAFİYETİ RESMİ GAZETEDE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ.GAZİLERİMİZEDE BU HAKKIN VERİLMESİ ADINA İSTANBUL ŞUBESİ VE GENEL MERKEZİMİZ GEREKLİ ÇALIŞMAYI YÜRÜTMEKTEDİR..

• TEKERLEKLİ SANDALYE TEKERLEKLİ SANDALYE.. .. Haber Detayları
  • 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ 27.06.2016 İFTAR YEMEĞİ.. .. Haber Detayları
  • 20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ  20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ İFTAR DAVETİ .. .. Haber Detayları
  • DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI DERNEĞİMİZİN 28 HAZİRAN İFTAR PROĞRAMI.. Değerli üyelerimiz ve saygıdeğer sitemizde takipçileri..bu yıl beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda 28 haziran salı günü Kuruçeşme Galatasaray su adada iftar yemeği verilecektir..tüm üyelerimizi ve takipçilerimiz davet ediyoruz..katılmak isteyen misafirlerim.. Haber Detayları