Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Zaferle Dönüş

Zaferle Dönüş

Türk tarihinin muhteşem ZAFER HAFTASI. 26 Ağustos 1071 malazgirt zaferi.. Türklere Anadolu kapılarının  açıldığı ve alparslan’ın askerlerinin Bizanslıları yenerek kazandığı savaş.Yine şan ve şerefle onurla ve gururla her yıl coşkusunu yaşadığımız 26 ağustos 1922 de başlayan BÜYÜK TAARRUZ 30 ağustos 1922 de kahramanca mücadele ile ZAFERLE sonuçlandı.

*****

Sultan Alparslan’ın ‘‘ben bu kılıçla elim takatten düşünceye kadar çarpışacağım dinini, vatanını, sultanını seven ardımca gelsin’’deyip büyük bir inanmışlık ve cesaretle ordusuyla Bizanslıları bozguna uğratmış olması bizlerin Anadolu topraklarına hakim olmasının önünü açmıştır.AĞUSTOS ayının zaferlerle dolu türk tarihinde yeri vardır. Bizler bu şanlı tarihimizin onur gurur ve heyecanını yaşıyorsak atalarımızın kahramanca mücadelelerine saygı duymalı ve dualarımızla ruhlarına ŞAD etmeliyiz.

*****

Millet olarak göğsümüzün kabardığı zaferlerle dolu bu ZAFER HAFTASINDA bir olup tek yürek olup o, bu, şu veya sen , ben demeden yan yana gelip o heyecanı yaşamak yerine, ayrıştırma ile uğraşan veya koltuğum gidecek düşüncesiyle halisünasyon gören  ve sözde bizleri temsil ettiğini düşünen bazı gevşek ,laubalı,içi boş yönetimlerle gün geçiştiren 2 veya 3 resimle haber sitelerinde boy boy haber paylaşımı yapan ve hizmet ettiğini düşünen şube başkanları veya yönetimine sözüm şu (görevinin hakkını veren Başkanları tenzih ederim); Şan ve şeref destanlarıyla dolu muhteşem ZAFER HAFTASI’na  yakışır görev yapın! Temsil makamınızın HAKKINI verin! Face veya twitter sayfalarınızda siyasi davranıp bir yerlere yalakalıp yapmayın! UNUTMAYIN BİZ SİYASET ÜSTÜYÜZ..

*****

Muhteşem Zaferle Anadolu’ya gelen bir millet olarak şanlı tarihimizin her köşesinde bir HİLAL UĞRUNA yaşanan binlerce destan hikayeleri var.hepsi bir adsız kahraman, şehit kanıyla sulanmış Anadolu toprakları .Bizlere bırakılan en büyük miras ve bizlere bırakılan en büyük değer AYYILDIZLI Albayrağımız.Bizler için canını kanını veren ŞEHİTLERİMİZ!! ve bizler için kolunu ,bacağını kaybeden yaralanan alınlarından öpülesi Kahraman GAZİLERİMİZ!!Bu muhteşem zafer haftasının onurunu,gurunu siz yaşayınız çoluk çocuğunuzla, ailenizle siz yaşayınız.TÜRK MİLLETİNİ siz temsil ediyorsunuz.çünkü bu zaferlerde sizinde canınız var, kanınız var,alın teriniz,emeğiniz var. Sizler bir UCUBE değil YAŞAYAN bir ABİDESİNİZ. Ne mutlu size. ’’YURTTA SULH CİHANDA SULH’’dileğimle ZAFER HAFTANIZ kutlu olsun.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Önder ÇELİK

Malul Gazi J.uzm Çvş