Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Kefenimiz Hazır!

Kefenimiz Hazır!

Kahramanlığın veya vatan sevdasının değerini anlayamayan muza düşkün gibi maymun iştahlı, yalaka, boş kafalı ve biatçı gençleri arar oldu şu günlerde gözlerim. Şahısa tapan bu tip geri zekalı ve muşmula kafalı gençlik nerede diye bakıyorum günlerdir. Çünkü memleket cayır cayır yanıyor, bayraklar indrilip yakılıyor, GAZİ Mustafa kemal ATATÜRK’ÜN heykeli yerlerde it sürülerinin ayaklarının altında sürükleniyor. Eee nerede bu göstermelik  kefen giyen  soytarı kefen tacirleri nerede? diye soruyorum. Acaba göreniniz var mı ortalıkta?

*****

Bu memlekete layık  bir vatandaş olmak için bir kere önce hain olmayacaksın, bölücü olmayacaksın, ekmek yediğin yere, su içtiğin bir yere, nefes aldığın bir yere ÖZYURDUNA, BAYRAĞINA sonuna kadar sahip çıkacaksın. Daha düne kadar askerimize, polisimize kurşun sıkan şereften yoksun PKK elebaşı ve pkk lılar, cennet vatanımızın  heryerinde bulunan sempatizanları TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİMİZDEN medet ummaya başladılar. Siz bu memlekete her türlü hainlği yapın, vurun, yakın, karıştırın, elektiriği, suyu bedavaya kullanın, asıl AYYILDIZLI KEFENİ üzerinde mertçe ve kahramanca  taşıyan Mehmetçiklerimize ve polisimize taş atın ve sonrada medet umun. Ama siz asıl ALLAHINIZDAN BULUN!  Hainler, şerefsizler, bölücüler..

*****

Bu memleket için ay yıldızlı kefenleri giyerek dağda, taşta, çatakta ve batakta  can siperhane bir şekilde, hiçbir menfati olmadan sadece ve sadece vatanı ve bayrağı için çatışan ve AY YILDIZLI TABUTLARDA gelen binlerce genç fidanlarımız olan ŞEHİTLERİMİZ, kolunu bacağını ve gözlerini vermiş , budanmış genç bir ağaç gibi ayakta duran, dimdik ve onurla şerefle yaşayan KAHRAMAN GAZİLERİMİZdir. Asıl kefenlerini üzerinde taşımış giymiş eli yüzü nurlu insanlar, yani geride kalan BİZLER! Memleket sevdalısı, bayrak sevdalısı, hayırlı vatan evlatları olarak AY YILDIZLI KEFENLERİMİZİ giydik, her zaman ve heryerde hazırız.

*****

İçimizde bu çoşku ve vatan sevgisini yaşarken, yaşanan son olayları seyreden ve bizleri temsilde bulunan genel merkez ve yönetimi, şube başkanları ise sessizliğini korumakla görevlendirilmişler sanki... TIK YOK. En azından şu an güneydoğuda cephe kuran ve sokaklarda güvenlik sağlamaya çalışan asker ve polisimize moral olması için bir mektup yazın, ziyaret yapın, basın açıklaması yapın. Sizleri gündüz bile bazı şube yönetimlerini TENZİH ediyorum,  mumla arıyoruz artık. Ama bazı şubeler ise şimdiden koltuklarını emniyete almak için saflarını belirtmeye başladılar, başka yerlere çamur atmaya başladılar. Dertleri koltuk kollama olanların ise mücadelesi yaşına başına, bakmadan  İKİYÜZLÜLÜĞE devam etmeleri.

*****

Genel merkez başkanlığı ve şube başkanlıkları seçimleri için Zaman daralıyorken,TÜRKİYE’nin dört bir tarafında bulunan şubelerimiz ve üyeleri dün, bugün ve yarınlar adına hak ve hukukumuzla daha onurlu gururlu yaşayacağımız yarınlarımız için ne unvan ve sıfatta olursak olalım ellerimizi vicdanlarımıza koyalım, içi boş tuzluk gibi boş oturan şube başkanlarıyla yollarımızı ayıralım. Artık yenilik zamanı geliyor, bu CAMİA için KEFEN GİYEN  ve görev yapmak isteyen yeni DEĞERLERE YOL VERELİM…