Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Gazi Hizmet Akilleri

Gazi Hizmet Akilleri

Bizlere analarımız ve babalarımız  ta 30-35 yıl önce ilkokul öncesinde veya o dönemlerde bayrak ve vatan için o zaman korede, kıbrısta yaralanıp, savaşmış ve GAZİ olmuş, resmi bayramlarda  etrafımızda göğüslerinde takılı bayrak ve savaşı simgeleyen, GAZİ MUSTAFA KEMAL armalı, madalyalı GAZİ büyüklerimizi görünce bile KAHRAMAN olduklarını gösteren duruşları ve Gözlerinde ki asil  bakışları, duruşları hep hafızalarımızdadır. Asıl bu vatan ve millet adına ŞEHİTLERİMİZ ve GAZİLERİMİZ olan asıl söz söyleyecek insanlar ve bu vatanın asıl sahipleri AKİLLER’dir..

*****

Asıl bu memleket AKİLLERİ’nin biz olduğunu düşündüğümüz biz şehit yakını ve gazilerin 19 EYLÜL GAZİLER gününde taksim tören alanında, bizlerin yanına gelipte sırf karşısında aday olduğumuz için GAZİLER GÜNÜMÜ’zü kutlamayan, bizleri temsilde bulunan İstanbul şube başkanının tutumunu anlamış değiliz ve unutmadık. Mesele eğer şube yönetiminin yanlışlarını söyleyince , muhalefete tavır koyup iş yaptığını zannederek koltuğunu kaptırmamak için gazileri kötülemek ve yönetiminden bazılarının konuşulan her olumsuz muhalefet  düşüncede tepki vermeleri temsil ettikleri makamın ağırlığına ter düşmektedir.

*****

Şu son dönemlerde KOBANİ delisi olmuş ve memleketin her tarafı  hainlerin ellerinden çıkan ateş, kurşun, vs.ile her yer kan gölüne ve  alev topuna dönmüşken, Bizim camiamızı hiçbir zaman temsil etmeyen ve etmeyecek AKİLLER piyasada boy göstermeye çalışırken. siz oturun şimdiden 5 ay sonra 1 martta yapılacak  İstanbul şube yönetimine tekrar seçilmek için oy avcılığına başlayın, kendine karşı aday çıkan  ve camianın değerlerini hep ön planda tutacak ben demeyip, BİZ diyecek , o, bu, demiyecek İstanbul şube başkan adayı GAZİ’ye çamur atmayı bırakıp, asıl işinize bakın, bu memleketin asıl söz sahipleri, bu milletin ve bu ayyıldızlı bayrağın akillerinin duygularını , düşüncelerini, İstanbul daki valiliğe, belediyeye, emniyete söz sahibi sivil toplum kuruluşlarına aktarın. Ağırlığınız olsun, sadece protokolde kalmasın.

*****

O makamlarla barışık olun,iç içe olun çözün ,çözümleyin,camianıza yansıtın.ama nerde! Tutturmuşlar bir yüzüncü yıl kutlama sevdası,onların peşindeler.bırakın bu hevesleri on beş yılda yapmadıklarınızı bu saatten sonramı yapacaksınız.ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER adına hangi AR-GE çalışmasını yaptınız da sonuç aldınız  Koskoca İstanbul da veya herhangi bir  milletvekiline,bakana,başbakana veya REİS-İ CUMHUR’a verdiniz ve sonuç aldınız diye sorarlar.Bu zamana kadar sorulmamış olsada bundan sonra sorulacaktır hep.Eleştirilere gelemeyip sürekli karşısındaki ADAY GAZİYİ kötülemekle prim yaptığını  sanan İstanbul şube  başkanı ve yönetimine sözüm şudur;Son kalan işlerinizi toparlayıp bitirin ama tertemiz bırakın.Çünkü Ankara dan yola çıkarak yeni seçilecek genel başkanla beraber omuz omuza ve bu büyük  camiayı önce bir araya getirecek plan ve projelerden başlayarak,akılcı çözümlerle hizmet AKİLLERİ nin gümbür gümbür geldiğini bilin.bilinki daha fazla mahçup olmayın.İnşallah yapacaklarımız daha onurlu,gururlu yaşayan ve yaşayaşak ŞEHİT YAKINI VE KAHRAMAN GAZİLER VE EVLATLARI’nın gelecekleri içindir.Şimdilik SÖZ GÜMÜŞSE, SÜKUT ALTINDIR!!