Güncelleme Tarihi : 08.06.2015 Kendini Aklama Çabası

Kendini Aklama Çabası

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkani Gönül Alpaydın dün bir site aracılığıyla istanbula yakışmadı haberi üzerine bir internet haber sitesinde çıkmış belgeler ile kendini ve yönetimini aklama çabasına girmiş.

Adama sormazlar mı sen ramazan ayından (HAZİRAN) beri o tabela indi ve sen hiç bir şey yapmadın ve biz üyeler olarak seni ve yönetimi ikazettik. Sen 2 ay  tabelayı İBB den istemedin. Sen ki bütün resmi törenlerde protokolde devlet erkanıyla yan yana duruyorken İBB baskanından sen acaba hiç randevu alabildin mi şu ana kadar?

Acaba İBB de çalışan sehit yakını ve gazilerle ilgili sorunları  çözmek için Bırak randevu almayı,sorun çözmeyi,  O TABELAYI NASIL ALACAKSIN?

*****

Alamadıgın randevular bir kenara 8 nci ayda ibb ile yapılan yazışmaların sonucu 15 eylülde cevaben dernek tabelasının istenildiği takdirde depodan iade edileceğini bildiren tebliğ yazısı şube yönetiminin eline geçmesine rağmen neden iki aydır gidip almıyorsunuz da o tabelayı layık olduğu yere takmıyorsunuz? Sormazlar mI size neredesiniz?

Dün haber oluncamI aklınıza geldi. Hemen Genel Merkeze sığınma ihtiyacı duydunuz.

TEMSİLİNİZ NEREDE SİZİN?

İki aydır neyi bekliyorsunuz?

Üst katınızda bulunan bir siyasi parti kadar degil mi bu dernek?

*****

Gelelim şube başkanı Gönül Alpaydının  dün bir siteye verdiği basın açıklamasına...

O dernek binasının dış yüzölçümü ne kadardır ve bu reklam sözleşmesini başkan olarak sen mi imzaladın? Yoksa sen ve yönetimden hiç birinizin haberi yokken, hepiniz sahillerde tatildeyken Arman BIÇAKCI  tek başina ne hak ve cüretle, hangi firmayla ve dernek adina kaç para karşılığı dış yüzey reklam anlaşmasına KONUT SAHİBİ olarak imza atmıştır. Orası konut değildir. Orası dernek binasıdır. İstanbul Şubeye üye olanların bu durumlardan haberdar olmaları adına bunları yazma gereğinde bulundum. Sorsanız yine inkar yolunu seçeçeklerdir.

*****

Genel merkezin bu durumu en kısa zamanda yerinde incelemesini tavsiye ederim. Genel merkezin bir haberle başlayan bu olayIn üzerine gitmesi halinde herseyin bahsedildiği gibi ortaya çıkacağını görecektir. Bize gelince evet ben ve ekibim İSTANBUL ŞUBEYE yönetim olarak talip olduğumuz için doğru ve gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsızlık duymaları normaldir. Biz her zaman dogruların ve gerçeklerin öncüsü olacağız. Elestirilere açık olun sayın İstanbul Şube Başkanı korkunun ecele faydası yok. Dogruya dogru deyin. Yoksa bu vebalin altInda kalırsınız...