Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Biz İstanbul İçin Hazırız!...

Biz İstanbul İçin Hazırız!...

...hiç bir şehit yakını ve gazimizin, vazife malulümüzün ucuz kahraman olmaya ihiyacı yok. Bizler vicdanı hür, fikri hür, onurumuzu ve gururumuzu şerefle taçlandırmış camia olarak yapılacak şube ve genel merkez seçimlerinde elimizi vicdanımıza koyarak, sandıkta hak için, adalet için, sorun üreten değil çözüm üreten anlayışı seçelim. BİZ İSTANBUL İÇİN HAZIRIZ...

Hayatının hiç bir döneminde kendi düşünceleriyle hareket edemeyen, kendi ayakları üzerinde bir kere bile duramayan, zavallı ötesi insanım diye geçinenler, maalesef günümüzde o kadar çok prim yapıyor ki…

Bu yetmiyor gibi kendilerini bulunmaz hint kumaşı da sanıyorlar...

Nasıl Tek Yürek Oluruz?

Ancak camiamiz adına  faydalı tek bir şeyleri olmayanların, zararları ile bizlere verdikleri manevi tahribatları çok daha ağır olmaktadır. Kendimize her fırsatta öz elestiri yaparsak, içimizdeki yanlış işlerde ve yanlışlarla ve onun bunun güdümünde olanları, kavalcı koyunlari temizlersek, inanın işte o zaman tek yürek oluruz.

Bırakın, Şehitlik ve Gazilik Onurunu Taşıyabilenler Gelsin;

Hayat her canlının değişimleri ile sürekli yenileniyor. Bunu en çok bizler yaşıyoruz. Şu an taşıdığımız ŞEHİTLİK ve GAZİLİK onurumuz yarınlarda çocuklarımıza bırakacağımiz en büyük miras olacaksa, içimizde bu ulviyeti ve değeri taşıyamayan, YANAR DÖNER iki yüzlü şahsiyetler, çekilin öünümüzden de gerek ferdi, gerekse toplu olarak, gerek takım ruhuyla hizmet etmek isteyenlere engel olmayın.

Duruşu Olmayan Kişiler Kalıcı Değildir;

Dik durmadığınız gibi hayal ürünleriniz ile mutlu olmaya devam edin siz. Ancak ömrünüz bir kelebek ömrü kadar olur her yerde… Bunu da sakın ola aklınızdan çıkarmayın.

Birkaç Önemli Tavsiye;

Fırsatları ucuz düşünmeyin.

Büyük düşünenlerle aynı safta olmayı kendiniz için erdemli davranış yapın. Sagınız, solunuz oynamasın.

Kişisel egolarınızı bu camia üzerinde tatmin etmeye kalkmayın.

Şubelerdeki Erdemli Düşünen Temsilciler;

Üyeleriniz adına siz yaşadığınız il ve ilçelerde bu camiamizin düsüncelerinizle, siyaset üstü duruşunuzla bizler adina aynasınız. Elinizi her zaman, alacağınız her kararda, vicdanınızda olsun.

İşini Doğru Yapmayan, Temsil Yeteneğine Haiz Olmayan Yönetimler Değişmelidir;

Maalesef hep korkularla temsilde bulunanlar, şahsi çıkarlar  içinde olan ancak, Şehit aileleri ve Gaziler adına genel merkezle koordinasyon toplantılarına katılıp, hiç bir teklif dahi sunmayan, proje üretmeyen  bazı şube yönetimlerinin görevi devretme zamanları gelmiş olup, yapabilenlere görevi teslim etmeleri artık çok elzem hale gelmiştir.

Çünkü yıllardır o koltukta oturan YANAR DÖNERLER’in yine bildik oyunlar ve iki yüzlülükleriyle genel merkez seçimlerinde yine ters köşe yapacaklarına kuşku yoktur.

*  *  *

Seçimlerde Elinizi Vicdanımıza Koyarak, Sorun Üreten Değil, Çözüm Üreten Bir Yönetime Oy Verin;

Kimse kimsenin kahramanlığını ölçemez. Ancak hiç bir şehit yakını ve gazimizin, vazife malulümüzün ucuz kahraman olmaya ihiyacı yok. Bizler vicdanı hür, fikri hür, onurumuzu ve gururumuzu şerefle taçlandırmış camia olarak yapılacak şube ve genel merkez seçimlerinde elimizi vicdanımıza koyarak, sandıkta hak için, adalet için, sorun üreten değil çözüm üreten anlayışı seçelim.

BİZ İSTANBUL İÇİN HAZIRIZ..

Önder ÇELİK

Gazi J. Uzm. Çvş.