Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 İstanbul Anadolu Yakasındaki Şehit Aileleri ve Gazilerin Dikkatine
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkan adayımız Gazi Önder ÇELİK'in sitemize ilettiği bilgilendirme mesajı aşağıda sunulmuştur.
İstanbul Anadolu Yakasındaki Şehit Aileleri ve Gazilerin Dikkatine

Bugün AESAŞ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeye göre İstanbul anadolu yakasında bulunan Gaziler ve Şehit ailelerinin 2015 yılı elektrik indiriminden sürekli olarak faydalanan abonelerin AESAŞ şubelerine 2-31 ocak 2015 tarine kadar gidip, eğer eski aboneler ise sadece abone sayaç numaralarını söyledikleri takdirde abonelikleri 1 ocak 2016 tarihine kadar Otomatik olarak yenilenecektir. Yani tekrar mevzuat gereği müracaat evraklarını vermelerine gerek yoktur. Sadece ilk defa abonelik işlemi yapacak Şehit yakını, Gaziler ve vazife malüllerinin;

1- Muhtarlıktan aldıkları ikamet belgesi

2- Maaş aldıkları bankadan Şehit yakını ve Gazi olduklarini belirten maaş dekontu

3- Maluliyetini belirten kimlik kartı yeterli olacaktır.

AESAŞ yetkililerinin verdiği bilgiye göre abonelere en geç 10 gün içinde gelecek SMS yoluyla sadece telafonla çağrı merkezi ile iletişime geçerek aboneliklerini tekrar yeniletebileceklerini ve telefon bilgilerini de yenilemeyenlerin yenilemeleri gerektiğini söylediler. Ayrica elektrik faturalarinin önceden ön  kisminda Şehit yakini ve Gazi olduğunu belirten ibarelerin kaldirilip fatura üzerinde yapılan yeni düzenleme ye göre MÜŞTERİ GRUBU ibaresinin karşisinda bulunan MESKEN ALT GRUBU'ibaresini görmeniz yeterli olacaktir. Yapilan bu yeni uygulamanin Anadolu Yakasinda bulunan Gaziler ve Şehit ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Gazi Önder ÇELİK

İstanbul Şubesi Başkan Adayı