Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Yeter ki İsteyelim..

Yeter ki İsteyelim..

...Derneğimizin 100 ncü yıl kutlamalarında başında bulunayım da bir yerlerde şatafat olsun diye gala yapmak gösteriş, sunmak değil, üyelerimize HİZMET esas olacaktır. Derdimiz gam olmayacaktır. 1 MARTTA yapılacak şube yönetimi seçiminde İstanbul şube üyeleri Ellerimiz artık vicdana kaldı...

Bir üyenin bağlı bulunduğu derneğe başkan adaylığını koyması kimseleri rahatsız etmesin. Bunun altında bir art niyet, bir menfaat veya başka bir olumsuzluk aranılmasın. Bizler nasıl bu ay yıldızlı bayrağı, memleketi karşılıksız sevdiysek; yapacağımız hizmette de görevde de yorgunluğumuzu tatlıyla özdeşleştirip davamızda sesimizin temsilcisi olmanın, yılmadan usanmadan var olmanın, ayakta durmanın, camiamız için güzel projelere üretmeye vesile olmanın HEP BERABER dayanılmaz hafifliğini yaşamak istiyoruz.

*****

Dedik ya ta başından beri benim veya benimle bu hizmette görev almak isteyen hiç bir arkadaşımızın, büyüğümüzün kimseyle bir husumeti olamaz ve olmayacaktır da. Çünkü biz bu zamana kadar var olan ayrışmanın çığ  gibi büyüyüp kopmasına hep beraber fırsat vermemeliyiz artık. Daha bir kaç gün önce Elin fransızı yaşadıkları terör saldırına tepki olarak bir ve beraber olup dünyaya  nasıl mesaj verdilerse, bizler de meselemizin  türk olmak , kürt olmak, laz olmak değil, tek vücut , tek yürek olmak olduğunu en iyi bilenlerden olduğumuzun farkındalığını yaşamalıyız. Şimdi tam zamanı olsun istiyor yüreklerimiz. Ve kendi camiamız içindeki husumetlerimizin son bulmasını istiyor canlarımız.neden olmasın?

YETER Kİ İSTEYELİM...

*****

Evet herkes artık bu çekişmelerin, tartışmaların, kavgaların ve adliye koridorlarındaki hesaplaşmaların bitmesini istiyor. Çözüm üreteceğimiz yerde, hep sorunlar üretmeyi bırakalım önümüze bakalım.Bugünümüz yarınlar için çok değerli diyerek, çok çalışıp üyelerle sıkı diyalogdan başlayan çözüm projelerimizi şube yönetimleriyle ve karşılıklı koordininasyonla ve genel merkezde olacak güzel projeler için çözüme odaklı, verimli AR-GE çalışmalarıyla inanın bir çok beklentiletimiz çözüme kavuşacaktır.

YETER Kİ İSTEYELİM..

*****

İstanbul şubeye seçilirsek, İşte biz bu projelerin içinde olmak, bu düşüncelerin içinde var olmak için, çalışmak, üretmek için, hizmet etmek istiyoruz. Anadolumuzun en güzel sesi olan türkülerimizin birinde şöyle der; YİĞİDİ GÜL AĞLATIR, GAM ÖLDÜRÜR, ÖLDÜRÜR..

Biz kahraman kınalı yiğitlere yakışan hizmet anlayışı ; Derneğimizin 100 ncü yıl kutlamalarında başında bulunayım da  bir yerlerde şatafat olsun diye gala yapmak gösteriş, sunmak değil, üyelerimize HİZMET esas olacaktır. Derdimiz gam olmayacaktır. 1 MARTTA yapılacak şube  yönetimi seçiminde İstanbul şube üyeleri Ellerimiz artık vicdana kaldı.

YETER Kİ İSTEYELİM!!!

Gazi Önder ÇELİK