Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Çelik, İstanbul için ilk projesini açıkladı

Çelik, İstanbul için ilk projesini açıkladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkan adayı Malül Gazi Sn. Önder ÇELİK, İstanbul 1 no'lu şubesi seçimlerinde camiamızın merakla beklediği projeleri sizler için açıkladı.

Göreve geldiğimizde yapacağımız projeleri tek tek buradan sizlerle paylaşacağız.

İLK PROJEMİZ;

200-250 KİŞİLİK SOSYAL TESİS VE LOKAL PROJESİ:

Türkiye de ilk olacak bu proje ile ve İstanbul'da camiamizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek, kaynaştırmak adına 250-300 kişilik bir sosyal tesis ve lokali derneğimize kazandıracağız.

Not: Diğer projelerimizi önümüzdeki günlerde deklare edeceğiz.

Değerli Şehit yakını ve Gazilerimiz,

İstanbul'da bizlerin onur ve şerefini her zaman ve her yerde en iyi şekilde temsil edecek bir anlayışı, sorun üreten değil çözüm üreten Dernekçilik anlayışını getirmek için, değişim için HİZMET İÇİN! 1 MART 2015 tarihinde yapılacak olan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul 1 no'lu şube seçimlerinde bana ve yönetim kuruluna destek olmanızı temenni ediyorum.

Saygılarımla!

-------------------------------