Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Derneğin İstanbul Üyeleri İçin Yeni Projeler

Derneğin İstanbul Üyeleri İçin Yeni Projeler

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi başkan adayı Malul Gazi Sn. Önder ÇELİK projelerini açıklamaya devam ediyor.

İSTANBUL'A ÜCRETSİZ AVUKAT DESTEĞİ VERECEĞİZ

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi başkan adayı Malul Gazi Sn. Önder ÇELİK açıkladığı yeni projesinde,  derneğe üye olan fakat maddi imkanları kısıtlı olduğu için dava açacak gücü olmayan kardeşlerimizin imdadına yetişeceklerini dile getirdi.

ÇELİK yaptığı açıklamada; "Şehit yakını ve Gazilerimizin hukuki süreçlerine yardımcı olmaları açısından derhal avukatlarımızı devreye koyarak hukuki sorunlarını çözümlemek adına dernek desteğiyle bizzat takibini yapacağız. Mağdur üyelerimizin her zaman hukuki süreçlerini takip edeceğiz. Bir üyemizin tırnağının incinmesine gönlümüz razı olmaz. Adaletin keskin kılıcını işleterek, üyelerimizin hak ve hukuklarının yılmaz bekçisi olacağız "dedi.

DERNEĞE YAPILAN YARDIMLAR ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE DAĞITILACAK!

Başkan adayı Önder ÇELİK, derneğe yapılan nakdi ve ya ayni yardımların dağıtımında var olan adaletsiz uygulamaların herkesin malumu olduğunu dile getirerek, herhangi bir ayni ya da nakdi yardım yapılması halinde hak sahiplerini NOTER huzurunda belirleyeceklerini, tam bir hakkaniyet içerisinde dağıtılmasını sağlayacaklarını ve hiç bir üyenin adaletsiz bir tutuma maruz kalmayacağını bildirdi.