Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 İstanbul'a Yeni Projeler

İstanbul'a Yeni Projeler

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi başkan adayı Malul Gazi Sn. Önder ÇELİK projelerini açıklamaya devam ediyor.

ONUR KART PROJESİ:

Değerli şehit aileleri ve gazilerimizin pozitif ayrıcalığının sosyal hayata yansımasını sağlamak için ve günlük alışverişlerde kullanmak üzere 'ONUR KART' projesiyle büyük ve marka firmalarla görüşerek gıdadan, mobilyaya,giyime,beyaz eşyaya ve daha birçok alanda  üyelerimizin faydalanması için indirimli alış veriş  ve kullanım  ayrıcalığını yaşamalarını istiyoruz.

Şöyle, firmaların veya marketlerin bizlere özel yapacağı bu kartlara sahip olacak üyelerimiz alışverişlerini veya kullanımlarını yaptıktan sonra ve  kasalardan ödeme yapmak üzere  geçerken 'ONUR KARTI' nı  göstererek alışverişlerde belirli seviyelerde indirimlerden faydalanacaklardır. Amacımız kimselere dilenmek veya 'ACİTASYON' yapmak değil, metropol istanbul da günlük yaşamda  DEĞERLİ ÜYELERİMİZE pozitif ayrıcalığı yaşatmak olacaktır.

1 MART 2015 Tarihinde istanbul şubesi ve yönetimi için yapılacak seçimde göreve seçilirsek  bu pojemizi  inşallah camiamıza kazandıracağız.

YARDIMLARI ÜYELERİMİZİN ADRESLERİNE TESLİM EDECEĞİZ:

Ayrıca bizim dernekçilk anlayışımızda şu olacaktır. Dernek üyelerimize 'HİZMET' anlayışıyla özellikle RAMAZAN ayında yapılan yardım koli veya eşyalarını üyelerimizi derneğe çağırmak yerine, bizzat yine bizzat üyelerimizden  ilçe veya bölge temsilcisi belirleyerek ve belediyelerden alacağımız nakil yardımlarıyla ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER'İimizin ev adreslerine teslim edeceğiz.Şehit yakını ve gazilerimizin  çoğunluğu yaşlı ve engelli olduğundan bu mağduriyeti ve eziyeti ortadan kaldıracağız. Şimdiden camiamıza hayırlı olsun.

SEÇİMİN YAPILACAĞI TARİH VE ADRES: 1 MART 2015 PAZAR SAAT 11:00 BÜYÜKDERE CAD.AKINCIBAYIRI SOK.(ANADOLU YAKASINA GİDEN OTOBÜS DURAKLARININ VE İTFAİYENİN YANINDA) ISPARK ÇOK KATLI OTOPARK ÜSTÜ KÜLTÜR  MERKEZİ KONGRE SALONU