Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Çelik'ten İftiralara Yanıt
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Gazi Önder ÇELİK 15 mart 2015 pazar günü yapılacak izmir şubesi seçimi öncesinde mevcut başkan Ayten SARICA'nın geçen hafta 1 martta yapılan istanbul şubesi seçiminde şaibelerle seçimin kazanıldığına dair açıklamalarını esefle karşıladığını ve bir şube başkanına bu tarz talihsiz açıklamaları yakıştıramadığını ifade etti.
Çelik'ten İftiralara Yanıt

KİMSE İFTİRA VE ÇİRKEFLİKLERİN İÇİNE BİZİ ÇEKMEYE KALKMASIN

İstanbuldaki seçim öncesinde Gazi önder ÇELİK ve ekibinin 1 yıldır sahada olduklarını, Şehit yakını ve Gazilerle birebir görüştüklerini, birlik beraberlik adına ekip ruhuyla çalıştıklarını, burada alınteri ve emeğin olduğunu belirten İSTANBUL ŞUBESİ BAŞKANI Gazi Önder ÇELİK; "Emeğe saygı, davaya saygı. Lütfen kimse iftira ve çirkefliklerin içine bizi çekmeye çalışmasın. İstanbul şubede ADALET olacaktır, HİZMET olacaktır. Bunu İZMİR'de duysun, KARS'ta duysun."dedi.

ÜZERİMİZE KILIÇ ÇEKİLMEDİKÇE BİZDEN KİMSEYE ZARAR GELMEZ

Çelik yaptığı açıklamada; "İstanbul şubesinin daha önce 14 yıldır hangi düşünce ve zihniyetle yönetildiğini bildiklerini ve 1 martta yapılan seçimde üyelerin hür irade ve desteğiyle seçildiklerini, hiç bir kimse, makam ve kurumla sataşarak mahkeme koridorlarında uğraşmayacaklarını, amaçlarının sadece ve sadece üylerimize HİZMET olduğunu, hile ve ŞAİBELER'le işlerinin asla olmayacağını, kötü sözün sahibine ait olacağını" söyledi. "Herkes kendi işine baksın" Başkan Önder ÇELİK; "kimsenin istanbul şubesini şaibe altına almaya ne hakkı vardır? ne de haddinedir.'' Üzerimize kılıç çekilmedikçe bizden kimseye zarar gelmez' BU BÖYLE BİLİNE." dedi.

HAK EDEN KAZANSIN

Başkan çelik son olarak açıklamasında; "15 mart 2015 tarihinde yapılacak izmir şubesi seçimlerinde Sayın başkan Ayten SARICA hanımefendi ve başkan adayı Gazi  Sebahattin KÜLAH''a  başarı dileklerinde bulunuyoruz. Dedikoduyla uğraşmayacak, sadece hizmet anlayışı içinde olacak şubeler ve genel merkezle HİZMET odaklı projelerle çalışmak istediklerini, hak edenin kazanmasını temenni ediyoruz." dedi.