Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 İstanbul Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti
Güçbirliğine İlk Adım Derneği Başkanı Sayın Zeynep Nazan SOYER ve yönetim kurulu üyeleri,Tema Vakfı ve Yakamoz Derneği adına Esra ÖZTÜRK hanımefendi ve değerli Gazilerimiz Ebubekir CENA ve Hüseyin DEMİR, Fatih DÜDÜKLÜ ve eşi heyet halinde İstanbul Şube Başkanı değerli Gazimiz Sn. Önder ÇELİK'e yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İstanbul Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Oldukça samimi bir şekilde geçen  ziyarette, Şehit yakını ve Gazilerin sorunları üzerinde  duruldu. Başkan Gazi Önder ÇELİK, derneğin genel  sorunlarını da anlatarak, ziyaretten dolayı  duydukları  memnuniyeti  dile getirirken, onur ve şeref duyduklarını söyledi. GBİAD  Başkanı  Sn. Zeynep  Nazan  SOYER hanım  ise şahsen ve dernek olarak  Şehit yakınları ve Gazilerin her daim yanında  olduklarını, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin  önemine değinerek, bir çok  güzel  projeleri beraber  yapabileceklerini  söyledi. Tema ve Yakamoz Derneği  adına  ise Esra  ÖZTÜRK  hanım  her daim derneğiniz adına ne yapılması  gerekiyorsa yanlarında  olacaklarını, burada olmaktan dolayı  onur ve şeref duyduklarını söyledi. Heyetteki diğer Gazi arkadaşlar da Başkan  Önder  ÇELİK'e yeni görevi için başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret anısına, GBİAD Başkanı Sayın  Zeynep Nazan  SOYER'e plaket ve çiçek takdim edildi. GBİAD adına  ise Zeynep Nazan SOYER şube Baskanı Gazi Önder ÇELİK'e Atatürk'ün  posterini ve İstiklal Marşı  ve Gençliğe  Hitaben Atatürk  posteri hediye etti.

Tema ve Yakamoz Derneği adına ise Sn. Esra ÖZTÜRK  hanıma ise ziyaret  anısı teşekkür  plaketi ve çiçek  takdim edildi. Başkan Önder  ÇELİK yapılan bu ziyaretten dolayı dernek adına  çok memnun olduklarını  belirterek heyete teşekkür  etti. Daha sonra ziyaret anısına  toplu  resim çekildi.