Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Başkan Çelik'ten Gazimize Ziyaret
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Gazi Önder ÇELİK, bugün Fatih Aksaray Medical Park Hastanesinde Bypass ameliyatı geçiren disiplin kurulu üyesi ve Kıbrıs gazisi sayın Salih ERDEM'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Çelik'ten Gazimize Ziyaret

Baskan Önder Çelik Salih beyin camiamız içinde çok sevilen bir yeri olduğunu, en kısa zamanda  başarılı çalışmalarıyla aramızda görmek istediklerini söyledi. Kıbrıs Gazimiz sayın Salih ERDEM ise yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu, kendisine moral ve güç verdiğini söyledi. Aynı zamanda özlenen tablonun  bu olduğunu, böyle ziyaretlerin metropol İstanbul şartlarinda Gaziler ve Şehit ailelerine hep moral verdiğini, sayın Başkan önder Çelik'e bu anlamlı  Ziyaretten dolayı  teşekkür  ettiğini söyledi. Bizler de değerli Gazimize geçmiş  olsun  dileklerimizi iletiyoruz.