Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 Engelliler haftasında İstanbul Şubesi kışladaydı
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Gazi Önder Çelik, 10-16 mayıs Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında yapılan engelli ve otistik vatandaşların 1 günlük askerlik yemini ve terhis töreni nedeniyle Sancaktepe deki 23 ncü motorlu piyade alayında ki etkinliklere katıldı.
Engelliler haftasında İstanbul Şubesi kışladaydı

Buradaki törene 2 nci Zırhlı Tugay Komutanı, Sancaktepe Belediye Başkanı, Alay Komutanı ve çok sayıda vatandaş  ve davetli katıldı.

Duygusal anların yaşandığı  törende, müthiş bir coşku  ve gurur gözyaşı  eksik olmadı. Törende konuşan garnizon komutanı, devlet ve  millet bütünlüğünün önemini vurguladı. Sembolik olarak  askerlik yapan katılımcılara günün anısına sembolik terhis belgesi verildi. Asker aileleriyle hatıra fotoğrafları  çekildi.