Güncelleme Tarihi : 06.06.2015 İstanbul Şubesinde Dev Açılış
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi, tadilatla yenilenerek 100 ncü yıla yakışır şekilde açıldı.
İstanbul Şubesinde Dev Açılış

Anlamlı açılışa İstanbul  Vali yardımcısı sayın  Aziz MERCAN,Tümgeneral  sayın Ali  SİVRİ  paşa,Aile ve Sosyal politikalar İl Müdür yardımcısı sayın Hüseyin  BAYCI, Şişli  belediye Başkan yardımcısı  sayın Yasemin  KOTAMAN,Yakomoz sosyal  yardımlaşma  derneği  yönetim Kurulu  adına  Sayın  Hilal  BİLSEL, cok kıymetli davetliler katıldı.

Yönetim kurulu ve üyelerin de katıldığı  açılışta sayın Vali Yardımcısı MERCAN, sayın Tümgeneral  Ali SİVRİ pasa  ve diğer  davetliler  Şehitler  köşesi ziyaretçi anı özel defterine duygu ve düşüncelerini  yazdılar. Daha sonra  dernekle ilgili  olarak  Başkan Önder ÇELİK brifing verdi.