Güncelleme Tarihi : 10.07.2015 DERNEĞİMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR
DERNEĞİMİZİN İFTAR PROĞRAMI
DERNEĞİMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR

DERNEĞİMİZCE SPONSORLAR VASITASIYLA DÜZENLEDİĞİMİZ İFTAR PROĞRAMI OLDUKÇA KALABALIK VE ANLAMLI GEÇTİ.BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ EŞSİZ BOĞAZ MANZARISINDA YAT MOTORDA YAPTIĞIMIZ İFTAR'A SAYIN VALİ YARDIMCIMIZ ADNAN ÇAKIROĞLU, TÜMGENERAL SAYIN ALİ SİVRİ PAŞA VE KOMUTA KADEMESİ,AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜR VE YARDIMCILARIMIZ SAYIN HÜSEYİN BAYCIK VE SAYIN DURU ALCA,BALIKLI RUM VAKFI BAŞKANI SAYIN İNCİ KARAYANİ,LİONS 118Y KADIKÖY,LİONS SAHİL SUADİYE BAŞKANLARIKATILDI.İFTARDAN ÖNCE ÇOK KIYMETLİ HOCALARIMIZ KUR'AN-I KERİM VE İLAHİLER OKUDULAR.DUALAR VE EZAN OKUNMASIYLA BOLLUK VE BEREKETLE,BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İFTARLAR AÇILDI.AYRICA ARAMIZDA OLMAYI ÇOK ARZU ETSEDE SAĞLIK NEDENLERİNDEN DOLAYI ARAMIZDA OLAMAYAN GBİAD BAŞKANI SAYIN ZEYNEP NAZAN SOYER VE YÖNETİM KURULU'NA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.ÇOK DEĞERLİ ŞEHİT AİLELERİ,ÇOK KIYMETLİ KAHRAMAN GAZİLERİMİZ VE SAYIN MİSAFİRLERİMİZİN KATILIMI ÇOK GÜZELDİ.TEKNE TUR ORGANİZASYON SAHİBİ SAYIN YAKUP ÖZENSES DE İFTAR PROĞRAMINA ÇOK ANLAMLI KATKIDA BULUNDULAR.ÇOK GÜZEL İKİ MANZARA VARDI.1-EŞSİZ İSTANBUL VE BOĞAZ MANZARASI 2-DERNEK ÜYELERİMİZİ BİR ARADA (şehit ailelerive gazilerimiz) GÖRMEK BİZLERİ ONURLANDIRDI VE ŞEREFLENDİRDİ.GECENİN ANLAM ÖNEMİNİ BELİRTEN İLK KONUŞMAYI DERNEK BAŞKANIMIZ SAYIN ÖNDER ÇELİK YAPTI.DAHA SONRA VALİ YARDIMCIMIZ SAYIN ADNAN ÇAKIROĞLU,TÜMGENERAL SAYIN ALİ SİVRİ PAŞA DA DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI.GECE ADINA EMEĞİ GEÇEN TÜGENERAL SAYIN ALİ SİVRİ PAŞAYA,TEKNE TUR SAHİBİ SAYIN YAKUP ÖZENSESE,SAYIN İNCİ KARAYANİ'YE,AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜR YARDIMCISI SAYIN DURU ALCA'YA,FATİH MÜFTÜLÜĞÜ VE EYÜP MÜFTÜLÜĞÜNÜN ÇOK DEĞERLİ HOCALARINA ŞİLT VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.GECEDE EMEĞİ GEÇEN VE GİZLİ KAHRAMANLARIMIZ OLAN GÖREVLİ ARKADAŞLAR DA SON DERECE KUSURSUZ GÖREVLERİNİ YAPTILAR.İNŞALLAH DERNEĞİMİZCE İLK DEFA DÜZENLENEN İFTAR PROĞRAMINI GELENEKSELLEŞTİRMEK ÜMİDİYLE ALLAH KABUL ETSİN DİLEKLERİMİZLE,KATILIMLARINDAN DOLAYI TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.