TÜM SORULAR
Sende Sor
  • avatar
    Merhaba iyi günler babam 6 yıl önce askeri görevideyken kalp krizi geçirip vefat etti ilk önce normal ölüm diye gecen olayda biz dava açıp kazandık mahkeme kararında vazife malülü olarak geçiyo sorum vazife malülü nedir görev şehiti sayabilir miyiz h... 14 Haziran 2016 Salı 13:18 Başkan tarafından cevaplandı Cevapları Gör
  • avatar
    Liseden mezun olan bir şehit çocuğu o sene puanı düşük olduğu için (istediği bölüm gelmeyeceğinden dolayı) üniversite tercihi yapmayıp, yeniden üniversite sınavı için kursa gitse yetim aylığı maaşını alabilir mi?... 06 Haziran 2016 Pazartesi 09:39 Başkan tarafından cevaplandı Cevapları Gör
  • avatar
    MERHABA FAİZSİZ KONT KREDİSİNİN TAMAMINI MI GÖNDERİLİYOR YOKSA KONUTUN ALIŞ FİYATINA GÖRE ÖDEME Mİ YAPILIYOR. ... 06 Haziran 2016 Pazartesi 09:39 Başkan tarafından cevaplandı Cevapları Gör
  • avatar
    3713 Sayılı kanun kapsamında işe yerleştirmeler'den Aile ve sosyal politikalar bakanılığı sorumlu Aile ve sosyal politikalar bakanlığının teşkilat ve görevleri Hakkında kanun hükmünde kararname ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değ... 06 Haziran 2016 Pazartesi 09:44 Başkan tarafından cevaplandı Cevapları Gör