• avatar
    1995 de girilen çatışma
    ömer erkek - Normal Vatandaş
    21 Haziran 1995 yılında Hakkari Çukurca İlçei Pirinçeken sınır karakolunda görev yaparken karakola gece yarısı yapılan saldırıda yaralandım ve sağ koluma,sırtıma, kafamın içine ve sol suratıma şarapnal parçalanması gelmesi sonucu yaralandım.17 gün Hakkari Hastanesinde tedavi görüp oran Diyarbakır Askeri Hastaneye sevk edildi oradada 5 gün kaldıkdan sonra 45 gün hava değişimine gönderildim.Rapor bitimi sonucu beni Zonguldak İl jandarma Komutanlığına gönderdiler ve orada askerliğimi tamamlarker Zonguldak Devlet Hastanesinde kolumdaki parçaları operasyonla aldılar.suratımda, sağ kolımın üst kısmında ve kafamdakileri alamadılar. Bu zamana kadar hayatıma böyle devam ettim.2014 de baş dönmesi rahatsızlığına yakalandım ve bu güne kadar tedavi görüyorum 15 Şubat 2019 da gitmiş olduğumda ben den Emar istediler ve günü geldiğinde Emar çekinmek üzere gittim Emara başladılşar ve hemen beni geri çıkardılar kafamın içide yogun metal oldugunu ve kesinlikle emar çekilemeyeceğimi beyan ettiler.tedavi için emar çekilmesi gerekli ancak çekilemiyorum .bun dan dolayı gazilik ünvanı alma hakkım olabilirmi. saygılarımla. 19 Mart 2019 Salı 17:02