• avatar
    İş hakkım gasp ediliyor.
    Levent Rıza Karakaş - Şehit Yakını
    Merhaba başkanım.Ben kendi hakkımla sözleşmeli subaylığı kazandım.İstihdam hakkımı hiç kullanmadım ailemden kimse kullanmadı.Fakat amirlerimİn baskısı,sicilimi bozma tehditleri ve sözleşmemi uzatmama tehditleri nedeniyle 30.08.2016’da sözleşmem sona erince ayrıldım.Aile çalışma ve Sosyal Politikalar bakanlığı daha önce sözleşmeli de olsam kamuda çalışıp ayrıldığım için atamamı yapmıyor. Anayasanın 61’nci maddesi ihlal ediliyor.Hakkımı aramak için avukat tuttum dolandırıldım. 9 ay oyaladı ve neticede dava bile açmamış.1715 TL aldı fakat ataman olacak diyerek 9 ay oyalaması 60.000,00 TL zarara uğrattı. İki çocukla evi boşaltmak zorunda kaldım. Şehit ailesine bu yapılır mı sayın başkanım ? Kamuda kadro vermek bu kadar mı zor ? Açıktan atama hakkım var ama belediyeler kadro yok diyerek geri çeviriyor şehit yakını olman maalesef kimsenin umurunda değil. İstanbul’da ikamet ediyorum. Şehit Üsteğmen Bülent Karakaş’ın oğluyum yardımınıza ihtiyacım var. 29 Mayıs 2019 Çarşamba 08:50